Loading...

Over Raw Led

RAW led staat voor innovatie en flexibiliteit
Home / Pages / Over ons

Over Raw Led

RAW led maakt vanaf 2010 samen met RAW Supply Chain Management onderdeel uit van RAW Minerals. Ons moederbedrijf RAW Minerals handelt wereldwijd in grondstoffen en chemicaliën voor de verf-, papier- en chemische industrie. Het in Nederland gevestigde hoofdkantoor van RAW Minerals is al ruim 25 jaar actief op de Chinese markt.

Via ons eigen kantoor in Shanghai doen we onder de naam RAW SCM rechtstreeks zaken met producenten van deze grondstoffen, chemicaliën en ledverlichting. Dit heeft als voordeel dat wij een directe lokale band hebben met de producenten en zelf in staat zijn om de afhandeling van transport en logistiek op ons te nemen. Hierdoor blijven onze overheadkosten laag en zijn wij significant goedkoper dan de concurrentie. De verzorging van het gehele supply chain management ligt in handen van RAW SCM.

Zorgvuldig geselecteerde producenten worden door ons regelmatig bezocht en gekeurd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Mede door deze intensieve kwaliteitscontrole heeft RAW Minerals al vele jaren verschillende multinationals als klant, waaronder Bayer, BASF/CIBA, AKZO Nobel/EKA Chemicals en PPG. RAW led maakt deel uit van dit kwaliteitstraject en heeft mede hierdoor een solide financiële basis en is zo in staat grote projecten probleemloos te faciliteren.

Bedrijven hebben een enorme impact op het milieu en moeten daarom voldoen aan EU-milieuvoorschriften op allerlei gebieden, zoals luchtkwaliteit, chemische stoffen en afvalbeheer. Minder vervuiling, bestrijding van de klimaatverandering, instandhouding van de biodiversiteit en slimmer omspringen met natuurlijke hulpbronnen zijn allemaal onmisbaar voor een milieuverantwoorde bedrijfsvoering.

Een veel gehoorde kreet in deze is ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen.’ MVO is een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering.

Samenwerking

RAW led heeft met verschillende partijen een samenwerkingsverband met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan. Bij overgang op onze ledproducten voldoet u automatisch aan deze gestelde (milieu-)eisen. Ook voldoet onze ledverlichting aan de voorwaarden die gesteld worden aan het verkrijgen van belastingvoordelen zoals EIA en KIA.

De door RAW led geleverde ledproducten zijn TÜV-gecertificeerd. Wij geven minimaal 3 jaar volledige garantie op onze producten en willen ook graag de kwaliteit van onze producten aan u demonstreren.

RAW led heeft een breed aanbod van ledverlichting waarbij u verzekerd bent van scherpe prijzen, topkwaliteit, duurzaamheid en 3 jaar garantie. Via ons eigen kantoor in China doen wij rechtstreeks zaken met producenten die wij zelf gekeurd hebben.

Wij houden op deze manier inkoop, logistiek, kwaliteitscontrole en service volledig in eigen hand binnen een transparante keten.

Al 7 jaar lang zijn wij een betrouwbare leverancier van ledverlichting van hoge kwaliteit. Onze functie bestaat uit het volledig ontzorgen van onze klanten op een open, directe en efficiënte manier. Daarbij blijft de focus gericht op het leveren van een hoogwaardig product voor een zeer scherpe prijs.

Wij denken graag met onze klanten mee om samen tot de ideale ledoplossing te komen!

There's a way to do it better - find it.

Thomas A. Edison

Waarom RAW LED

Wij zijn creatief

Wij denken graag met onze klanten mee om de meest optimale led oplossing te vinden gebaseerd op uw specifieke wensen.

Veel ervaring

Al meer dan 5 jaar begeeft RAW led zich op de verlichtingsmarkt waarin het veel kennis en inzicht heeft opgedaan.

Lage prijzen

De producten die wij aanbieden zijn van een zeer hoge kwaliteit en tegen de laagste prijzen in de markt. Hierdoor wordt uw terugverdientijd nog korter.

Zorgvuldig gekozen producten

Wij leveren veel producten die niet heel nauw aansluiten bij de sfeerbeleving van traditionele halogeen verlichting.

Sterk moederbedrijf

Ons moederbedrijf, RAW Minerals is al meer dan 20 jaar actief het gebied van grondstoffen en mineralen met een eigen kantoor in China en uitgebreide expertise in supply chain management.

Maak een afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Maak een afspraak met ons! Wij denken graag met u mee. 070-3225473