Loading...

Over Certificering

Al onze producten worden onafhankelijk getest
Home / Elements / CERTIFICERING

Over Certificering

RAW led garandeert de kwaliteit van haar producten door middel van het verkregen TÜV certificaat.

TÜV Nederland is een onderdeel van de TÜV NORD Group. In meer dan 70 landen over de hele wereld met ruim 10.000 medewerkers worden dagelijks zowel nationale als internationale klanten bediend. Wereldwijd staat TÜV NORD bekend als een gerenommeerde organisatie met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Het TÜV-certificaat op de led lampen van RAW led is dan ook de beste waarborg voor kwaliteit.

De organisatie is vanuit haar onafhankelijke positie een betrouwbare partner gebleken, zowel voor het bedrijfsleven, de consument en de overheid. Kwaliteit van beoordeling staat bij TÜV Nederland altijd voorop en is het primaire bestaansrecht. Daarmee geeft TÜV Nederland invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Producenten en importeurs zoals RAW led hebben een wettelijke verantwoordelijkheid om afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting verantwoord te laten inzamelen en recyclen. WeCycle is hiervoor de uitvoeringsorganisatie. Met een compact team organiseert het op een effectieve en efficiënte manier de landelijke inzameling van e-waste en laat dit hoogwaardig recyclen. Namens de producenten en importeurs verzorgt WeCycle tevens de monitoring en rapportage aan het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De opdrachtgevers van WeCycle zijn zeven productstichtingen waarin 1.600 producenten en importeurs zijn verenigd.

Conformité Européenne

Al onze producten dragen het CE-keurmerk en zijn dus in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Conformité Européenne

TuV

U wilt zeker weten dat onze producten voldoen aan de allerhoogste eisen. Zowel van u als van de regelgevers. Vandaar dat alle producten van RAW door een onafhankelijke organisatie worden getest: TÜV Nord.

TuV

WeCycle

Led-lampen zijn duurzamer dan traditionele verlichting. Maar je moet naar meer kijken dan alleen productie of gebruik. Ook naar inzameling en verwerking bijvoorbeeld. Daarom is RAW led aangesloten bij WeCycle.

WeCycle

Quality is not an act, it's a habit

Aristotle