Loading...

Referenties

Afgeronde projecten bij onze opdrachtgevers

Home / Pages / REFERENTIES
Wij hebben inmiddels al vele projecten succesvol afgerond. In ons portfolio zitten bijvoorbeeld de United Fish Auction (Visafslag), Jan Knijnenburg B.V., Squash-centrum Houtrust, van der Zwan & Zn., Starcuisine, parkeergarage Nautisch Centrum, meerdere VVE’s, Spliethof Group Cargo, City box, Landal Green parks en Haeghe groep. Vele duizenden led buizen, led spots en led panelen, die al jarenlang probleemloos functioneren.
Een aantal van onze referenties vindt u tevens terug op onze website. Wij zien ook graag dat u bij genoemde referenties navraag doet naar ons bedrijf, de werkwijze en natuurlijk onze producten.

Performance Sails

Performance Sails uit Scheveningen is gespecialiseerd in de productie en ontwerp van zeilen voor alle bestaande catamarans.

Houtrust Squash Centrum

Squashcentrum Houtrust in Den Haag heeft 18 squashbanen, een sauna met grote rustruimte, een winkel met een uitgelezen assortiment van scherp geprijsde squashrackets van hoge kwaliteit en uiteraard een gezellige bar.

Porte Reffe Wijnspeciaalzaak

Porte Reffe is een wijnspeciaalzaak in Den Haag, die zich specialiseert in uitsluitend Europese wijnen, afkomstig van zelfstandige en onafhankelijke wijnboeren.

W. van der Zwan & Zn.

De missie van Van der Zwan en zn. is er op gericht om op zo’n manier te vissen dat de visbestanden en hun leefgebied gezond en productief blijven. 'Wij willen het kapitaal in stand houden en de rente opvissen'.

Visafslag Scheveningen

"Duurzaamheid en verantwoorde visvangst worden steeds belangrijker in de visserijbranche. United Fish Auctions vind het van groot belang om daar op lange termijn een bijdrage aan te leveren.

Best Western Hotel Spaander Volendam

Hieronder een aantal aantal beroemde namen uit de gastenboeken van Best Western Hotel Spaander. Koningin Beatrix, Jan-Peter Balkenende, Rinus Michels, Muhammad Ali, Johan Cruijff, Elisabeth Taylor.

Jan Knijnenburg B.V.

Jan Knijnenburg BV, bijna honderd jaar geleden opgericht, is actief op het gebied van transport, sloopwerk en grondwerk. Het Haagse bedrijf is uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie.

Nautisch Centrum Scheveningen

Aan de Tweede Haven in Scheveningen staat sinds enkele jaren een markant appartementencomplex, met uitzicht op zowel zee als stad. Dit Nautisch Centrum Scheveningen is bestemd voor recreatiebewoning, wat een extra stimulans geeft aan de aantrekkingskracht van badplaats en haven.

Het Brouwcafé Scheveningen

In Het Brouwcafé in Scheveningen-Haven zijn door alle halogeenspots door led spots vervangen. Belangrijkste overweging bij de vervanging was de kostenbesparing. Voorwaarde was wel dat dit niet ten koste zou gaan van het voor cafés zo belangrijke sfeerlicht.

Door het plaatsen van led verlichting blijven wij vooroplopen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Geoffrey Knijnenburg, Jan Knijnenburg B.V.

Why Choose Us?

Veel ervaring

Al meer dan 5 jaar begeeft RAW led zich op de verlichtingsmarkt waarin het veel kennis en inzicht heeft opgedaan.

Zorgvuldig gekozen producten

Wij leveren veel producten die niet heel nauw aansluiten bij de sfeerbeleving van traditionele halogeen verlichting.

Sterk moederbedrijf

Ons moederbedrijf, RAW Minerals is al meer dan 20 jaar actief het gebied van grondstoffen en mineralen met een eigen kantoor in China en uitgebreide expertise in supply chain management.